Viser av

Prosjektleder - Næringshus AS

Garuda Bergen

Næringshus AS opplever vekst og søker derfor en dyktig og engasjert prosjektleder som med sin kompetanse ønsker å bidra til sterk gjennomføring av selskapets totalentrepriser. Vi søker deg med bakgrunn fra prosjekt-/byggeledelse eller prosjektering, som kan trives i førersetet av spennende prosjekter. Noe erfaring er å foretrekke, om du har relevant utdannelse og rett holdning så vurderer vi gjerne nyutdannede.

For nærmere informasjon og en konfidensiell samtale om stillingen, vennligst kontakt Garuda, vår samarbeidspartner på rekruttering, ved Johnny Færøy tlf. 908 47 261 eller Jane Torsvoll tlf. 948 06 889.

Arbeidsoppgaver:

 • Du vil ha ansvar for utførelsesfasen i prosjektene, men kan også bli involvert i prosjekterings- og tilbudsfasen i prosjektene.
 • Du skal styre prosesser mot kunder, leietakere, underleverandører og prosjekterende. I tillegg vil du bli involvert i søk og myndighetsprosesser.
 • Videre vil du som prosjektleder ha ansvar for oppfølging av kontrakter mot byggherre og underentreprenører samt styre økonomi, logistikk, HMS og kvalitet i prosjektene.

Kvalifikasjoner:

 • Kandidaten vi søker har relevant utdannelse og god teft for prosjektledelse. Du trenger ikke være senior men ha noe erfaring og selv mener at du har mer å bidra med.
 • Du har interesse for styring av flerfaglige entrepriser, og du har kjennskap til de ulike tverrfaglige problemstillingene i et byggeprosjekt.
 • Vi prioriterer bruk av teknologi i vårt arbeid og vi ønsker at du har god kunnskap om MS Project, Word og Excel. Det er også en fordel om du har erfaring fra bruk av BIM verktøy.
 • Som prosjektleder vil det være nødvendig med god formuleringsevne muntlig og skriftlig i norsk, samt god evne til muntlig kommunikasjon på engelsk.

Personlige egenskaper:

 • Du må kunne håndtere en hektisk hverdag og evne til å holde en ryddig struktur i ditt arbeid.
 • Vi ønsker også at du har en god evne til samhandling og samarbeid med interne og eksterne samarbeidspartnere.
 • Videre er det ønskelig med en god gjennomføringsevne og sterkt fokus på kvalitet i alle ledd.

Vi tilbyr:

 • Næringshus AS er en del av HUSgruppen og tilbyr et spennende arbeidsmiljø med høyt faglig nivå og dyktige kolleger.
 • Du vil få konkurransedyktige betingelser, og mulighet for etterutdanning og kursing.

Næringshus AS utfører prosjekter innen kontor-, helse-, skole-, hotellbygg m.m. for private og offentlige foretak. Vi skaper gode flerfaglige prosjekter for våre kunder.

Vår kjernekompetanse er bygget rundt innvendige arbeider, fasaderehabilitering og tilbygg. Næringshus AS utfører total- og generalentrepriser  og hjelper våre kunder med tidligfase- planlegging, prosjektering, byggsøk og gjennomføring av prosjekter.

Næringshus AS er et datterselskap i HUS Gruppen og benytte kompetanse fra byggmesterselskapene Innomhus AS spesialist på innredning av næringsbygg, og Byhus AS spesialist på utførelse av boliger, nybygg, tilbygg, og fasaderehabilitering.

 
Relaterte stillinger
Det er for tiden ingen prioriterte stillingsannonser publisert på denne siden. Skriv inn søkeord i feltet ovenfor for å søke blant alle stillingsannonser, eller klikk her for å gå til førstesiden.