Viser av

Sr. Prosjektleder

OPAK Bergen AS

OPAK Bergen er et selvstendig og lokalt rådgiverselskap, med fokus på prosjekt- og byggeledelse. I 2017 ble Bergen og Trondheim skilt ut som separate aksjeselskap for å øke den lokale tilstedeværelsen. OPAK er fortsatt lokalisert med eget selskap i Oslo.

 Utviklingen av OPAK Bergen startet langsomt fra 2017, og nå kan de glede seg over langsiktige
avtaler med solide kunder, store ordrereserver og et godt overskudd fra 2019. OPAK Bergen verdsetter lokal forankring og korte beslutningslinjer, og vektlegger et sosialt og faglig godt arbeidsmiljø. De er nå 12 dyktige medarbeidere i et selskap i vekst.

 OPAK Bergen ønsker flere
dyktige ressurser med på laget for å ivareta sine oppdrag og sine kunder. Vi ser derfor etter deg som er faglig dyktig, har solid erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, og fra ulike entrepriseformer. Du har et godt omdømme, er en hyggelig kollega og en god samarbeidspartner. Du har et ønske om å jobbe i et lokalt rådgivermiljø med korte beslutningslinjer, hvor du kan få stor innflytelse og mulighet til å påvirke selskapets videre utvikling.

 Ta kontakt med oss i Garuda Bergen AS, OPAK Bergen sin samarbeidspartner på rekruttering, for mer informasjon og gjerne en konfidensiell samtale. 

Arbeidsoppgaver:

  • Prosjektledelse

Kvalifikasjoner:

  • Ingeniør innen bygg- og anlegg, minimum bachelorgrad

Personlige egenskaper:

  • Du er en hyggelig kollega, god relasjonsbygger og har gode lederegenskaper
  • Du er opptatt av system, struktur og kvalitet i dine leveranser 
  • Du har god gjennomføringsevne 

Vi tilbyr:

  • En spennende stilling i et lokalt rådgiverselskap med korte beslutningslinjer
  • Et godt arbeidsmiljø med dyktige kollegaer 
  • Konkurransedyktige betingelser og gode ordningerOPAK tilbyr høy kompetanse og et bredt spekter av rådgivningstjenester til bygg-, anleggs- og eiendomsmarkedene. Våre kjerneytelser er prosjektledelse, byggeledelse, leietakerbistand, anskaffelser, konseptvalgutredning, usikkerhetsanalyse, byggfaglig spesialrådgivning, eiendomsrådgivning, energi- og miljørådgivning. OPAKs samlede kompetanse er bredt sammensatt fra ulike fag- og virksomhetsområder. Selskapets 130 ansatte er utdannet sivilingeniører og ingeniører, sivilarkitekter, mur- og tømrermestere, elektrikere og rørleggere, samt sivil- og bedriftsøkonomer. OPAK ble etablert tilbake i 1964, og består i dag av OPAK AS, OPAK Bergen AS og OPAK Trondheim AS. Se www.opak.no for mer informasjon.

 
Relaterte stillinger
Det er for tiden ingen prioriterte stillingsannonser publisert på denne siden. Skriv inn søkeord i feltet ovenfor for å søke blant alle stillingsannonser, eller klikk her for å gå til førstesiden.