Riksrevisjonen

bilde_riksrevisjonen

Riksrevisjonen

Besøksadresse:
Storgata 16, Oslo
Telefon:
22 24 10 00
E-post adresse:
Sosiale medier:
LinkedInFacebook

Riksrevisjonen er Stortingets kontrollorgan. Våre medarbeidere sier at muligheten til å gjøre en forskjell var en viktig faktor ved valg av Riksrevisjonen som arbeidsgiver. Riksrevisjonen er derfor en glimrende arbeidsplass for deg som er samfunnsengasjert. Er du i tillegg åpen, analytisk og faglig sterk, gjør vi gjerne plass til deg. Til gjengjeld lover vi deg full opplæring og tett oppfølging slik at du får realisert ditt potensial.
 
Hos oss vil du få en meningsfylt jobb hvor du bidrar til å ivareta fellesskapets verdier. Er du som oss opptatt av at velferdsstaten fungerer så godt som mulig? Da kan det hende at du passer til en jobb i Riksrevisjonen.
 


Vi er nemlig på jakt etter revisorer som skal sjekke og godkjenne både statsregnskapet og regnskapene for departementer og underliggende virksomheter. Vi trenger også økonomer og jurister som skal kontrollere at statens interesser i ulike selskaper ivaretas på en god og hensiktsmessig måte. Og ikke minst ser vi etter samfunnsvitere og andre som kan gjennomføre systematiske undersøkelser av økonomi, produktivitet, måloppnåelse og effekter av de tiltak forvaltningen gjør. Sammen bidrar vi til en bedre forvaltning.
 
Vi ser etter medarbeidere som kan identifisere seg med våre omdømmeverdier – kompetent, uavhengig og objektiv, og våre samspillverdier - lagånd, åpenhet og respekt.
 
Vi ønsker at du som søker jobb hos oss
•        har gode analytiske evner
•        har evne og vilje til nytenkning og faglig utvikling
•        har integritet og høye etiske standarder
•        vil og kan påta deg mye ansvar raskt
•        kan jobbe selvstendig og samtidig være en lagspiller
 
Velkommen som søker!
Ledige stillinger og jobber
Side av
Side av
Det er for tiden ingen stillingsannonser publisert på denne siden.

200bunn_riksrevisjonen