Viser av

Overlege i nukleærmedisin - Medisinsk diagnostikk, Nukleærmedisinsk seksjon

Vestre Viken

Nukleærmedisinsk seksjon, Vestre Viken , har ledig stilling som:

Overlege

Nukleærmedisinsk seksjon i Vestre Viken HF er en del av Avdeling for bildediagnostikk, som er organisert med felles ledelse på tvers i helseforetaket. Avdeling for bildediagnostikk består av radiologi fordelt på Seksjon Drammen, Seksjon Bærum, Seksjon Kongsberg og Seksjon Ringerike, i tillegg til Brystdiagnostisk senter og Nukleærmedisinsk seksjon lokalisert i Drammen.

Vi har én fast ansatt nukleærmedisinsk overlege og en stabil og dyktig stab av radiografer og bioingeniører. Seksjonen har to SPECT-CT og planlegger å starte opp med PET-CT i løpet av 2019. Det utføres ca. 2250 undersøkelser pr. år innenfor et bredt repertoar.

Hotlab og tilstøtende lokaler har moderne standard som tilfredsstiller dagens krav til strålevern og legemiddelhåndtering.

Vi søker etter overlege med spesialisering i nukleærmedisin og erfaring med PET-CT. Leger i spesialisering kan også søke, med nærmere angivelse av hva som gjenstår av spesialiseringen. Spesialisering i radiologi i tillegg er en fordel.

Kvalifikasjoner
o Spesialist i nukleærmedisin

o Autorisasjon som lege i Norge

o Må beherske norsk muntlig og skriftlig 

 

Personlige egenskaper

o Gode samarbeidsevner

o Personlig egnethet

 

Arbeidsoppgaver

o Utføre og beskrive de nukleærmedisinske behandlinger og undersøkelser som utføres i Vestre Viken

o Vurdere og prioritere henvisninger

  

Vi tilbyr

 o Et godt arbeidsmiljø

 o Betingelser etter avtale

 o Stillingsprosent etter avtale

 o Tilbud om medlemskap i Velferdsforening med bl.a. tilbud om leie av hytter og rabatter på teater og konsertbilletter

 

Tiltredelse etter avtale.

 

Kontaktinfo:

Jon-Haakon Malmer-Høvik, avdelingsoverlege, 23 80 37 30 / 996 17 499

Marianne Møll Dalen, seksjonsleder, 32 80 40 94 / 917 69 918

Katarina Nikoletic, 32 80 37 58 / 486 76 901

Vestre Viken er et av landets største helseforetak med ca. 9 400 medarbeidere og har ansvar for spesialisthelsetjenester til omlag 500 000 innbyggere i 26 kommuner.

Våre somatiske sykehus er i Bærum, Drammen, Kongsberg og på Ringerike (inkludert Hallingdal sjukestugu i Ål). Innen feltet psykisk helse og rus har vi ansvar for Blakstad sykehus i Asker, fem distriktspsykiatriske sentre og barne- og ungdomspsykiatri. Vi har egne klinikker for medisinsk diagnostikk, prehospitale tjenester og intern service samt en sentral stab. Sentraladministrasjonen ligger i Drammen.  
 
I tillegg til utredning, behandling og oppfølging av pasienter, driver vi medisinsk forskning, utdanning av helsepersonell og opplæring av pasienter og pårørende.  

Se mer på www.vestreviken.no

 
Relaterte stillinger
Det er for tiden ingen prioriterte stillingsannonser publisert på denne siden. Skriv inn søkeord i feltet ovenfor for å søke blant alle stillingsannonser, eller klikk her for å gå til førstesiden.